Dortmund lider overraskende nederlag mod bundhold

Luften er gået ud af Dortmund-ballonen, efter de i dag mod Augsburg led et nyt nederlag.

Dortmund har vaklet i Bundesligaen de seneste uger, hvor Bayern München har hentet ind i topstriden. Der så dog ud til vente en overkommelig opgave ude mod et af bundholdene, Augsburg fredag aften.

Kampen startede dog langt fra overkommeligt for Dortmund, for efter 24 minutter var det Augsburg, der bragte sig i spidsen af opgøret. Det var Dong-Won Ji, som fandt vej til netmaskerne.

Selvom Dortmund kæmpede for at komme tilbage i kampen, kom de i stedet endnu mere bagud. Efter 68 minutter var det igen, Dong-Won Ji som scorede til 2-0.

Med ni minutter tilbage af opgøret fik Dortmund dog reduceret, da Paco Alcacer på assist af Mario Götze scorede til 2-1, som blev kampens slutresultat.

Både Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen startede inde for Dortmund, men begge blev skiftet ud i løbet af anden halvleg.

Med nederlag kan Bayern München spille sig op på samme antal point, hvis de vinder ude mod Mönchengladbach.