Dortmund og Delaney sejrede foran ”Den Gule Mur”

Med en sejr på 1-0 tog Dortmund de tre point mod Mönchengladbach. Thomas Delaney spillede hele kampen.

Som sædvanlig var der udsolgt på Signal Iduna Park, hvor Dortmund lørdag mødte Mönchengladbach.

Dortmunds berygtede fans kaldet ”Den Gule Mur” kunne se Dortmund begynde kampen med danske Thomas Delaney på midtbanen.

Hjemmefansene skulle vente helt til kampens 58. minut, før de for alvor fik noget at juble over. Her fik Dortmund sat en række hurtige afleveringer sammen, før Thorgan Hazard med en aflevering spillede Marco Reus fri tæt under mål. Den slags chancer misbruger han sjældent, og tyskeren bragte sikkert Dortmund foran.

Tre minutter senere kom Thomas Delaney i rampelyset. Dommeren ved navn Stegemann noterede danskeren for et gult kort efter en situation, hvor danskeren brugte sin albue lidt for meget.

Der blev ikke scoret mere i kampen trods chancer til begge hold.

Dermed kravler Dortmund op på fjerdepladsen i Bundesligaen. De kan dog blive overhalet af Schalke, der har spillet en kamp mindre.