• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Goretzka strålede i ny Bayern-opvisning

Goretzka strålede i ny Bayern-opvisning
Foto: Getty Images

Det blev til en sikker 3-0-sejr da Bayern München mødte Stuttgart lørdag aften, hvor holdets nye spiller Leon Goretzka scorede og assisterede.

Af Oliver Okstrøm

I den tyske Bundesliga har det i de seneste sæsoner været FC Bayern München og alle de andre. Sådan kan det sagtens blive ved lang tid endnu, og lørdag leverede de tyske mestre endnu en stærk præstation, da de mødte Stuttgart på udebane.

Her blev det til en 3-0-sejr til Bayern, som følger godt op på 3-1-sejren i første runde over Hoffenheim.

Scoringen til 1-0 kom efter 37 minutter, da bolden endte hos nyindkøbet Leon Goretzka, som lagde bolden meget nydeligt i mål udenfor målmand Zielers rækkevidde. Det blev eneste scoring i en første halvleg, som ellers blev domineret voldsomt af Bayern.

Efter pausen blev der nærmest lagt endnu mere tryg på Stuttgart-holdet, og efter 62 minutter var Goretzka igen i centrum, men denne gang lagde han i stedet bolden til rette for Robert Lewandowski, som sparkede bolden i nettet.

Endelig blev det til 3-0 efter 76 minutter, da Thomas Müller fik fat i bolden lige udenfor det lille felt, hvor han ofte kan være livsfarlig. Han svigtede ikke, og sparkede Bayerns tredje scoring i kassen.

Næste kamp for Bayern er mod Bayer Leverkusen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus