• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Michael Ehrhorn

Leverkusen-stjerne afviser Real Madrid-rygter

Real Madrid er ifølge flere medier ude efter Javier Hernandez i Bayer Leverkusen, men hovedpersonen selv har intet hørt.

Af Michael Ehrhorn

Den mexicanske landsholdsspiller Javier Hernandez fik ikke den bedste afslutning hos Manchester United. Manglende spilletid endte i et brud med Premier League-klubben, men efter et skifte til den tyske Bundesliga har Hernandez for alvor fået fart i karrieren på ny. I denne sæson har han scoret syv mål i 14 kampe, mens det blev til flotte 26 træffere i sidste sæson hos den tyske klub. 

Inden skiftet til Leverkusen var Hernandez udlejet til Real Madrid, hvor han nettede ni gange. Netop Real Madrid har fulgt landsholdsspillerens succes i Tyskland, og klubben skulle angiveligt være klar med et bud. I sidste måned udtalte Real-direktør Santiago Aguado endda, at han hellere end gerne ville byde Hernandez velkommen tilbage. 

Læs også: Hernandez: Er ikke skiftet for at sidde på bænken

Nu tager hovedpersonen selv dog afstand fra rygterne: 

- Jeg kender ikke noget som helst til mulig interesse fra Real Madrid. Jeg har virkelig stor respekt for klubbens ledelse og for dens fans, men jeg har ikke hørt noget om et muligt skifte dertil. Jeg er Leverkusen-spiller, og jeg er glad for at være her, siger Javier Hernandez til den samlede presse efter onsdagens 1-0 sejr ude over Tottenham i Champions League. 

Javier Hernandez er 28 år. Han kom til Manchester United fra Guadalajara i 2010, og han har siden 2009 været del af det mexicanske landshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus