2016-01-15 14:36
Foto: Ettore Ferrari/Polfoto

Forleden sagde Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge, at Gonzalo Higuaín er en spiller, som klubben godt kan lide. Men ifølge Robert Lewandowskis agent bør Bayern slet ikke kigge på andre, når de har den polske angriber.

Gonzalo Higuaín er topscorer i Serie A med 18 mål i denne sæson. Det vidner om en angriber, der var i stærk form i efteråret, og det har de også noteret sig i München.

Forleden udtalte Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge, at Higuaín er en spiller, de kan lide. Han tilføjede dog også, at Napoli næppe har lyst til at sælge argentineren. 

Men stod det til Maik Barthel, burde Rummenigge slet ikke kigge på andre angribere. Barthel er mellemmand for Robert Lewandowski, som Higuaín i givet fald ville komme til at konkurrere med, hvis han skulle ende i Bayern München. 

- Den, der har en smuk brud, bør ikke kigge efter andre brude, siger Barthel ifølge Bild om Bayerns interesse.

Sagt med andre ord: klubben bør være så veltilfreds med Lewandowski, at den end ikke tænker på at hente en anden stjerneangriber ind. Der har da også været god grund til at glæde sig over at have Lewandowski i denne sæson. Polakken har scoret 23 mål i 26 kampe i alle turneringer.

SENESTE NYT...
OP | NED