Sancho og Reus i hopla, da Dortmund smadrede Düsseldorf

Jadon Sancho og Marco Reus blev begge dobbelte målscorere, da Dortmund her til aften gik mål-amok mod Düsseldorf.

Det var top mod bund, da Borussia Dortmund her til eftermiddag tog imod Fortuna Düsseldorf, og det blev da også tydeligt hvorfor, i løbet af kampen.

Der skulle dog gå 42 minutter før Dortmund fik hul på bylden - her var det anfører Marco Reus, der blev spillet fri og let kunne passere Zack Steffen i målet.

I anden halvleg tog Dortmund dog for alvor fast. Efter 58 minutter, blev Thorgan Hazard spillet i dybden af Jadon Sancho, og kort efter stod det 2-0 til værterne.

Fem minutter senere, blev det så Sanchos tur til at komme på tavlen, da englænderen efter fortrinligt opspil med Marco Reus i venste side trillede bolden i det lange hjørne.

Reus blev lidt efter dobbelt målscorer, da han fra tæt hold let kunne eksekvere Hazards flade indlæg. Efter 74 minutter lukkede Sancho så festen, efter et hurtigt kontraangreb.

Dortmund rykker dermed tilbage på tredjepladsen, men har stadig fem point op til Gladbach, der også vandt deres kamp i dag mod Bayern.