• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Tidligere Bayern-boss: Vi får en helt ny fodboldverden

Foto: Getty Images

Bayern Münchens tidligere præsident Uli Hoenss er sikker på, at meget vil være anderledes i fodboldens verden i kølvandet på corona-krisen.

Af Ole Hoffskov

Som mangeårig præsident i Bayern München har Uli Honess selv været med til at underskrive mange store checks, som er blevet brugt til at forstærke den sydtyske topklub, men han tror, at fremtiden ser anderledes ud i kølvandet på den aktuelle corona-krise.

De fleste klubber rundt om i verden er i store økonomiske problemer, fordi fodbolden ligger stille, og klubberne dermed ikke har nogen indtægter - men stadig de samme udgiftsposter.

Læs også:Spillerne i traditionsklub går ned i løn og sikrer 272 ansatte

På et tidspunkt er krisen overstået, og så kan man igen spille fodbold, men hverdagen bliver en anden, spår Uli Hoeness.

- Man kan ikke forudse, hvad der kommer til at ske, men jeg kan ikke forestille mig nogle klubskifter til 100 millioner euro (750 millioner kroner, red.) i nærmeste fremtid, siger Uli Hoeness til Kicker og tilføjer:

Læs også:Eden Hazard indrømmer: Det har været en dårlig sæson

- Transfersummerne vil falde og kommer ikke op på det nuværende niveau i de næste to eller tre år. Alle lande er ramte. Vi kommer helt sikkert til at opleve en helt ny fodboldverden.

Neymar er til dato den dyreste spiller, der nogensinde er blevet handlet på fodboldens transfermarked. Paris Saint Germain betalte FC Barcelona 1,6 milliarder for brasilianeren i sommeren 2017. 

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Læs også:For første gang i fem år: Underskud i AC Horsens

Læs også:Sådan rammer coronaen Premier League: Norwich

Superliga

Optakt: OB - Esbjerg fB

Hverken OB eller Esbjerg kan nå det store nu og her, men der er vigtige point på spil forud for slutspillet.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.