• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Tingager fritstillet af sin tyske klub

Den tidligere OB'er Frederik Tingager er klubløs efter nytårsaften.

Af Oliver Okstrøm

Det bliver ikke til mere tysk 3. Bundesliga-fodbold for den tidligere OB'er Frederik Tingager i denne omgang. Forsvarsspillerens aftale med Eintracht Braunschweig bliver nemlig ophænet ved udgangen af 2018.

Det melder den tyske klub ud dets officielle hjemmeside.

Dermed har han lige præcis indtil mandag til at få pakket sine ting i omklædningsrummet, hvorefter han kan gå i gang med at finde en ny klub at spille i. 

Den 25-årige spiller har egentlig først kontraktudløb i sommeren 2020, men han kommer altså fri halvandet år før tid. Han skulle ydermere allerede have udtrykt ønske om at komme fri af klubben, hvilket også var tilfædet for den svenske holdkammerat Christoffer Nymann.

Frederik Tingager rykkede i sidste sæson ud af den tyske 2. Bundesliga med Eintracht Braunschweig, og det fik i første omgang den tårnhøje midtstopper til at søge væk fra klubben, men han skiftede hurtigt mening og valgte at blive i Braunschweig for at reparere på den nedtur, han selv var en del af, men han skifter altså videre nu.

Samlet set bliver det til næsten ét helt år i Tyskland for Tingager, som skiftede til OB til Braunschweig 3. januar 2018.

Superliga

Mere Superliga

Fokus