• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Trapp til lægetjek i Frankfurt: Skaber usikkerhed om Rønnow

Den tyske målmand Kevin Trapp er meget tæt på at komme på plads på en lang kontrakt i Frankfurt, hvor også den danske keeper Frederik Rønnow er, og det er tvivlsomt, at der er plads til dem begge.

Af Oliver Okstrøm

Den tyske målmand Kevin Trapp spillede i sidste sæson på en lejeaftale i Eintracht Frankfurt, og nu ser det altså ud til, at han skifter permanent fra Paris Saint Germain til den tyske klub.

Ifølge tyske Kicker er det kun et lægetjek, som mangler, hvilket er planlagt til at blive ordnet i løbet af onsdagen, hvorefter man kan få skiftet på plads for den 29-årige målmand.

Da Trapp var i klubben i sidste sæson betød det samtidig, at den danske målmand Frederik Rønnow måtte se sig selv på bænken i store dele af sæsonen. Derfor kan ankomsten af Trapp muligvis være med til at skubbe den tidligere Brøndby-målmand videre. Før sommerpausen udtalte han også til TV2, at det ville få betydning om Trapp ville blive. 

- Det har ikke været en optimal sæson for mig. Der har været meget lidt spilletid. Men jeg fornemmer, at klubben stadig har stor tillid til mig. Men det bliver afgørende, om Kevin bliver eller ej. Bliver han, er det en ny situation, og så må vi tage den til den tid. Vi må se, hvad der sker efter pausen. Jeg prøver at blande mig så lidt som muligt, siger Rønnow

For Trapps vedkommende har han desuden småtravlt med at få kontrakten på plads med Frankfurt, hvis han gerne vil være med i klubbens Europa League-kvalifikationskamp mod Vaduz torsdag aften. Her skal han nemlig være registreret 24 timer før kampen, som bliver spillet klokken 20.30.

Netop i Europa League var Kevin Trapp meget medvirkende til Frankfurts succes i den seneste sæson, hvor de nåede til semifinalen, hvor de senere vindere fra Chelsea blev for stor en mundfuld.

Superliga

Mere Superliga

Fokus