Werner blev helten for Leipzig i topopgør mod Schalke

Timo Werner blev redningsmanden, da Leipzig lørdag besejrede Schalke 04 med 3-1 i toppen af den tyske Bundesliga.

Både danske Yussuf Poulsen og tyske Timo Werner startede ude for RB Leipzig, da de lørdag fik besøg af Schalke 04 i en direkte duel om en foreløbig andenplads i den tyske Bundesliga.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, og selvom Jean-Kevin Augustin brændte et straffespark kort før pausen scorede Naby Keita umiddelbart efter til 1-0 for Leipzig.

Schalkes Naldo udlignede dog ti minutter inde i anden halvleg, og så var alt lige igen.

Med en lille halv time igen blev Timo Werner så sat på banen, og få minutter senere kom også Yussuf Poulsen ind for Leipzig.

Særligt indskiftningen af den tyske angriber viste sig at være en god idé. Efter kun otte minutter på banen bragte Werner nemlig hjemmeholdet i front på ny, og kun to minutter senere var han i oplæggerens rolle, da Bruma lukkede opgøret.

Kampen endte derfor 3-1, og RB Leipzig lægger sig dermed op på en 2. plads i tabellen ét point foran Schalke. Holdet har dog stadig 13 point op til Bayern München på førstepladsen.