Ny Wolfsburg-træner: Benaglios erfaring er afgørende
2016-01-08 08:24

På trods af rygter om utilfredshed og ønsket om at blive solgt har Wolfsburg ikke opgivet Nicklas Bendtner. Han skal dog sørge for, at han udnytter sit store talent, siger sportschefen.

Endnu et transfervindue og endnu en gang nye rygter om Nicklas Bendtner fremtid. Forleden forlød det, at danskeren allerede havde sagt farvel til Wolfsburg-truppen, men det benægtede han selv. Han sagde dog, at den nuværende situation er uholdbar.

Selvom han ikke spiller så meget, som han kunne ønske sig, så har Bendtner stadig en fremtid i Wolfsburg. Det fastholder klubben sportschef Klaus Allofs.

- Jeg ved, at Nicklas har haft nogle svære år. Han skal sørge for, at man med sit store talent og sine store færdigheder leverer kontinuerligt - og at han gør det under de regler, som vi har her, siger Allofs til Wolfsburger Allgemeine

- Hvis han når derhen, har han også en rolle at spille hos os. Vi har ikke opgivet ham.

27-årige Bendtner har i denne sæson fået 16 kampe for Wolfsburg i alle turneringer. Det har dog primært været indskiftninger, og hans samlede spilletid er kun lidt over 400 minutter.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?