• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

"Zanka": Jeg kan kun gisne om, hvordan fremtiden er

Foto: Getty Images

Landsholdsspiller Mathias "Zanka" Jørgensen er udlejet til Fortuna Düsseldorf, men om han skal ud og finde ny arbejdsgiver til sommer, ved han ikke.

Af Kenneth Jensen

Den danske landsholdsspiller Mathias "Zanka" Jørgensen blev i januar udlejet fra tyrkiske Fenerbahce til tyske Fortuna Düsseldorf. Det gjorde den tidligere FC København-spiller for at sikre, at han blev ved med at spille frem mod EM-slutrunden. Nu fortæller stopperen så lidt om sine fremtidstanker - det gør han i et interview med Eurosport.

Men den slutrunde er på grund af coronavirus-pandemien blevet flyttet til sommeren 2021, og lige nu er stort set alle ligaer i Europa på pause, mens man forsøger at bremse smittespredningen.

Læs også:Solbakken hyggede sig med legendarisk FCK-kamp: Fik lov af konen

Så lige nu er der flere spørgsmål end svar for "Zanka". Det, han ved, er, at, han skal tilbage til den tyrkiske klub, når lejeaftalen løber ud. Men om han derfra skal kigge efter en ny klub, eller om han får chancen hos det store tyrkiske hold, svæver alt sammen i det uvisse.

- Det hele har været fint i Tyrkiet, men der var en udskiftning på sportsdirektørposten, og det var den person, der hentede mig. Det var grunden til, jeg søgte væk. Da han ikke var der længere, tænkte jeg, at det var fint, at man vælger for sig selv - og klubben har også nogle økonomiske problemer. Der er så mange ubekendte lige nu, at jeg kun kan gisne om, hvordan fremtiden er. Så må vi se, om der skal besluttes det ene eller det andet til sommer, siger Mathias "Zanka" Jørgensen til Eurosport.

Læs også:Se listen: De 50 yngste stjerneskud i Superligaen

Danskeren startede bare to af de sidste seks kampe på banen for Fenerbahce, hvilket altså førte til, at han lod sig udleje til den tyske Bundesliga-klub. 

I ligaen for den tyske klub startede "Zanka" også bare to af seks Bundesliga-kampe, inden den tyske række blev sat på pause.

Læs også:Bundesligaen udskyder alle kampe til april

Læs også:Jonas Lössl og engelsk fodbold sat på pause: Det er det helt rigtige at gøre

Læs også:I sidste øjeblik: Bundesligaen sættes på pause

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.