• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Martin Davidsen

Ærgerlig Jonas Wind: Det kommer til at gøre ondt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Wind mener, at FC København burde have afgjort kampen mod Røde Stjerne inden straffesparkskonkurrencen.

Af Martin Davidsen

For en uge siden var Jonas Wind den store helt, da han scorede på straffespark i FC Københavns 1-1-kamp i Beograd, men i tirsdagens returkamp oplevede han den modsatte rolle, da han brændte det afgørende spark i de danske mestres Champions League-kvalifikationskamp i Parken.

Wind havde ellers scoret på sit første spark fra ellevemeterpletten, men da han skulle sparke igen, gik det galt.

- Jeg havde scoret på mit første forsøg, og jeg håbede, at det ville blive mit sidste spark. Vi havde tre muligheder for at afgøre det, men pletten var ikke god, og der var mange bolde, der blev sparket over. Det var lige for begge hold. Han læste mig på mit andet spark. Sådan er det nogle gange, siger Jonas Wind.

- Det var et højdepunkt for en uge siden, og det her er et lille lavpunkt. Det handler om at komme videre. Det kommer til at gøre ondt de næste par dage, men der er en ny dag i morgen, og vi skal kæmpe for at komme videre i Europa League. Det starter allerede i næste uge, tilføjer han.

Han ærgrer sig over, at FC København ikke fik nedlagt Røde Stjerne inden straffesparkskonkurrencen.

- Vi skulle have lukket kampen i ordinær tid eller i den halve time i ekstratiden. Det var ikke godt nok. Vi skabte nogle halve chancer og kom ind i feltet, men formåede ikke at sparke den ind bag keeperen. Han havde også nogle gode redninger, men vi kan takke os selv. Vi manglede de sidste fem-ti procent, siger Jonas Wind, der i det hele taget er skuffet over det samlede nederlag.

- Jeg er utrolig skuffet. Det er ikke en særlig fed følelse. Vi kunne kvalificere os til Champions League, og det var så mig, der sparkede det afgørende straffe og blev skurken. Jeg føler mig nu ikke helt som en skurk, selvom det er den rolle, jeg nu får. Jeg vil ikke sende aben videre, men vi havde tre matchbolde inden, så der var også andre end mig, der brændte. Straffespark er tit en lotteriseddel. Alt kan ske, og de var skarpest i dag, siger han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.