• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Avis: Champions League-finalen flyttes væk fra Istanbul

Foto: Getty Images

Champions League-finalen skal muligvis spilles i enten Portugal eller Tyskland i denne sæson. Således skriver The New York Times, at UEFA vil flytte den store kamp ud af Istanbul.

Af clbold.dk

Hvis det ikke havde været for coronaviruspandemien, så skulle Champions League-finalen været blevet spillet i Istanbul i morgen aften.

I skrivende stund ser det ud til, at finalen først bliver spillet i slutningen af august. Og det bliver ikke i Istanbul alligevel, lyder det nu fra den amerikanske avis The New York Times. 

Kan spilles i Lissabon
Ifølge avisen overvejer UEFA således en række andre stadioner til afviklingen af finalen. The New York Times har oplysningerne fra en unavngiven kilde, der har en insiderviden om UEFAs planer. 

UEFA vil angiveligt afholde et møde med repræsentanter for det tyrkiske fodboldforbund i næste uge, hvor man vil foreslå, at Tyrkiet kan få tildelt en fremtidig Champions League-finale i stedet. 

På grund af rejsebegrænsningerne i Europa i øjeblikket forventes det, ifølge The New York Times, desuden, at de fleste af de resterende Champions League-kampe vil blive spillet i den by, der bliver tildelt finalen. 

Ifølge den engelske avis The Independent ville de tyrkiske værter komme til at stå med et minus på kontoen efter finalen, fordi ingen fans har mulighed for at købe billet til kampen.

UEFA overvejer angiveligt både Lissabon og flere tyske byer til afholdelse af Champions League-finalen i denne sæson. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.