2016-03-16 06:45
Foto: Polfoto

Arsenal-træneren lader sig ikke skræmme af smædekampagner over hans arbejde og mener, at han har hovedansvaret for klubbens ifølge ham positive udvikling, der har talt tre mesterskaber.

Arsenal er bagud med 2-0 inden aftenens Champions League-returopgør hos Barcelona, mens man i England har ni point til Leicester på Premier Leagues førsteplads og i weekenden blev sendt ud af FA Cup-kvartfinalen af Watford.

Det har rejst en del kritik imod Arséne Wenger, og om hvorvidt han skal blive ved med at sidde i trænersædet, men det er ikke noget, som han spekulerer over, lader han forstå.

-  Jeg har ingen tvivl om min motivation. Jeg byggede den her klub med hårdt arbejde og uden penge udefra. Hvis du sammenligner klubben i dag med, hvor den var, da jeg kom, har den bevæget sig frem – og det er uden hjælp fra andre, siger den 66-årige franske træner til goal.com.

- Der var ingen penge fra nogen. Lige nu er jeg mere motiveret, end da jeg kom første gang, og jeg føler endnu mere pres og motivation efter at blive ved med at bevæge klubben frem ad, afslutter han.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?