• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Buffon: Michael Oliver får en stor dommerkarriere

Buffon: Michael Oliver får en stor dommerkarriere
Foto: Getty Images

Buffon havde et par pæne ord til Michael Oliver, der dømte kampen mellem Real Madrid og Juventus. Målmanden mener dog, at han Oliver var for ung til kampen.

Af Oliver Okstrøm

Røgen har endnu ikke lagt sig efter Real Madrid og Juventus' opgør i Champions League onsdag aften. Gianluigi Buffon blev i overtiden af kampen så vred på dommer Michael Oliver, at han endte med at blive smidt ud. Det skete som følge af, at Real fik et straffespark til sidst i kampen, som var en smule tvivlsomt.

Buffon var efterfølgende ude og sige, at dommeren havde en skraldespand i stedet for et hjerte, og den italienske målmand er endnu ikke færdig med at udtale sig om kampen, der skulle blive hans sidste Champions League-kamp i karrieren. Senest er det til Le Lele.

- Jeg er sikker på, at Oliver vil få en stor fremtid med sin karriere, men han var for ung til at dømme en kamp som denne. Han blev fanget i en situation, der var alt for kompleks og stor for ham, siger Buffon.

Buffon slår endvidere fast, at han ikke føler, at han skal undskylde for Michael Oliver. Han slår derimod fast, at han er et menneske, som har lidenskab, følelser og vrede i alt, hvad han gør.

- Man kan sige tingene på mange måder. Rigtig og forkert. Det kan nogle gange virke lidt overdrevet, men det er sådan jeg er. Jeg er Gigi Buffon, lyder det fra ham.

Juventus og Buffon skal søndag møde Sampdoria klokken 18.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus