• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Dansker om norsk Champions League-komet: Irriterende at spille mod

Foto: Getty Images

Christoffer Remmer spillede med Salzburg-angriberen Erling Braut Haaland i Molde, og det kommer ikke bag på ham, at nordmanden er nået langt.

Af Oliver Okstrøm

Den østrigske klub Red Bull Salzburg fik en meget fornem start på Champions League-gruppespillet, da de slog belgiske Genk med 6-2. Her var det desuden en kamp, hvor den 19-årige, norske angriber Erling Braut Haaland scorede hattrick.

Han spillede for Molde indtil januar i år, og her spillede han sammen med den forhenværende FC København-spiller Christoffer Remmer, og i et interview med Ekstra Bladet husker han tilbage på tiden med Haaland.

- Erling er en fantastisk spiller. Han er sådan en angriber, der er skide irriterende at spille overfor, fordi han arbejder knaldhårdt, og så er han af sin unge alder kæmpe stor og stærk. Han er fysisk meget svær at spille imod, og han skaber en masse kaos i boksen, lyder det fra Christoffer Remmer.

Remmer sammenligner desuden Haaland med Andreas Cornelius, da nordmanden var 17 år, ligesom der ikke var nogen tvivl om, at da den norske målhaj fik debut og målene begyndte at komme, så vidste alle, at Haaland ville nå langt.

Det er desuden ikke bare i Champions League, at Haaland har fået hul på bylden for Salzburg, da han allerede har scoret 11 mål i syv kampe i den bedste østrigske række, hvor han er klar topscorer.

I kampen mod Genk havde RB Salzburg desuden også danske Rasmus Nissen med i startopstillingen, som endvidere mødte sin gamle holdkammerat fra FC Midtjylland, Paul Onuachu, som kom på banen for belgierne i slutningen af kampen.

Salzburg og Genk er desuden i gruppe med Napoli og Liverpool, hvor italienerne vandt 2-0 i deres kamp tirsdag aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.