• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

AS: Eriksen-udmelding sender bolden over på Real Madrids banehalvdel

Christian Eriksens fremtid er nu kommet på spil efter, at han har udtalt, at han har lyst til at prøve noget andet. Dermed er det Real Madrid, der skal tage næste skridt.

Af Oliver Okstrøm

Flirten mellem Christian Eriksen og Real Madrid har hidtil været noget, som medierne har pustet mest til, men nu har danskeren selv åbnet op for, at det nok er ved at være på tide med noget andet end Tottenham.

Længe har rygterne om et skifte da også taget til, da Eriksen har kontraktudløb med den engelske hovedstadsklub i sommeren 2020. Dermed er det ved at være sidste chance for Tottenham, hvis de vil have penge for ham.

Eriksen har dermed taget det første skridt mod et skifte, og dermed er bolden nu på Real Madrids banehalvdel, skriver den spanske sportsavis AS.

Beskeden skulle da også være klar, og avisen peger på, at Eriksen nok ikke vil vente for evigt på at se, hvad Real Madrid vil gøre. Her har de senest ogå peget på, at den tilbagevendte cheftræner Zinedine Zidane helst selv vil have Paul Pogba på plads.

Når det kommer til at købe spillere i Tottenham, så har Real Madrid-ledelsen en del erfaring, da man både har hentet Luka Modric og Gareth Bale hos 'Spurs'.

Endelig bliver der også fokuseret på, at Chelseas Eden Hazard ligeledes har meldt sine ønsker ud om et skifte til de spanske giganter.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus