Manchester United videre efter VAR-drama i Paris

Manchester United er videre i Champions League efter en dramatisk sejr i Paris.

Marcus Rashford sikrede videre avancement til Manchester United i tillægstiden, efter at dommeren havde benyttet sig af VAR til dømme straffe til englænderne i overtiden. Det blev dermed til en 3-1-sejr, hvilket betyder, at United går videre på reglen om udebanemål.

Paris Saint-Germain var før kampen favoritter, i og med at Manchester United blandt andet måtte se bort fra stjerner som Paul Pogba, Anthony Martial og Alexis Sanchez. Men på trods af at Ole Gunnar Solskjær måtte stille med et svækket Manchester United-hold, var det englænderne, som kom bedst fra start. Allerede efter to minutter kunne Romelu Lukaku nemlig sende 1-0-scoringen i mål, efter at Paris Saint-Germains Thilo Kehrer havde lavet en stor fejl.

Efterfølgende fik de franske værter til gengæld lagt et stort pres, og der skulle også kun gå ti minutter, før de fik udlignet. Den stod venstrebacken Juan Bernat for, da han blev spillet tæt på mål af Kylian Mbappe.

Endnu en fejl i Paris Saint-Germains defensiv sendte imidlertid Manchester United foran igen. Denne gang var det den ellers erfarne keeper Gianluigi Buffon, der efter et langskud af Marcus Rashford tabte bolden for fødderne af Lukaku, som nemt kunne score sit andet mål i kampen efter en halv time.

Dermed ventede en times spil, hvor Manchester United blot skulle score en gang mere for at være på vej videre.

Efter 55 minutter fik Paris Saint-Germain dog som de første sendt bolden i nettet i anden halvleg, da Angel Di Maria lobbede bolden i kassen efter fantastisk forarbejde af Kylian Mbappe. Målet blev imidlertid korrekt annulleret for offside.

Derefter lignede længe, at det ville slutte med en 2-1-sejr til Manchester United, hvilket ville sende Paris Saint-Germain videre, men i de døende minutter blev der ændret på det. Efter oprindeligt at have dømt hjørne, konsulterede dommeren med VAR og vurderede, at Manchester United skulle have straffe som følge af hånd på bolden af Presnel Kimpembe. Og det tog Marcus Rashford sig af i det fjerde tillægsminut.

Paris Saint-Germain nåede ikke at score yderligere, og Manchester United gik dermed videre på reglen om udebanemål, da det samlede resultat blev 3-3.