• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Optakt: Tottenham - RB Leipzig

Foto: Getty Images

Tottenham skal i aften forsøge at sikre et fornuftigt udgangspunkt, når RB Leipzig gæster London-klubben i Champions League.

Af Lars Gram-Hanssen

Tid: Onsdag klokken 21.00
Sted: Tottenham Stadium
TV: 3+

Holdnyt:
Tottenham
José Mourinho blev tirsdag præsenteret for en decideret elendig nyhed, idet Tottenham kunne konstatere, at Son Heung-min har brækket armen, og derfor har brug for en operation. Mourinho har slået fast, at han ikke regner med at kunne gøre brug af sydkoreaneren igen i denne sæson. Der er tale om et stort problem for Tottenham, idet Son Heung-min har været klubbens målfarligste spiller, efter at Harry Kane blev sat ud af spillet med en langvarig skade.

Tottenham går dog ind til onsdagens Champions League-opgør med tre sejre i holdets tre seneste ligakampe. London-klubben slog blandt andet mestrene fra Manchester City med 2-0 for nyligt, og i weekenden sikrede Son Heung-min sejren i sidste minut mod Aston Villa.

RB Leipzig
Julian Nagelsmanns tropper har ikke fået en helt perfekt start på forårssæsonen i Bundesligaen, hvor holdet er røget ned på andenpladsen efter fem kampe, der blot har budt på to sejre. Efter sidste weekends 0-0-kamp ude mod Bayern München blev Werder Bremen dog i weekenden sendt hjem med et 3-0-nederlag.

Tyskerne må klare sig uden forsvarsprofilen Dayot Upamecano, der sidder ude med karantæne. Danske Yussuf Poulsen har kun fået ét minut i RB Leipzigs seneste to ligakampe, og derfor forventes det ikke umiddelbart, at danskeren starter inde i onsdagens opgør i London.

Bud på startopstillinger:
Tottenham (4-3-3): Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies - Winks, Ndombele, Lo Celso - Alli, Moura, Bergwijn

RB Leipzig (3-5-2): Gulacsi - Mukiele, Klostermann, Halstenberg - Nkunku, Laimer, Sabitzer, Olmo, Angelino - Schick, Werner

Bud på resultat:
José Mourinho og Tottenham har mere europæisk erfaring end gæsterne, og har desuden hjemmebanefordel. Man skal dog ikke undervurdere tyskerne, som vandt deres gruppe i efteråret. Buddet herfra lyder på 1-0 til Tottenham, der næppe vil satse overdrevet offensivt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020