Overraskelsen tæt på: Inter redder uafgjort mod upåagtede tjekker

Slavia Prag førte helt ind i overtiden og var tæt på en fænomenal start på Champions League, men så dukkede Nicolo Barella op og sikrede Inter uafgjort 1-1.

Sidste år var Inter millimeter fra at gå videre fra gruppespillet i Champions League, og missionen om at gøre netop dette i denne sæson startede i dag mod Slavia Prag, der er kommet med i det forjættede land for første gang i 12 år.

Kampen startede meget jævnt, hvor begge hold spillede lidt frem ad banen, men uden at ville blotte sig bagtil.

Stefan De Vrij fik kampens første store chance, da han på et indlæg kom højest, men han headede forbi mål. Inter fik også en anden stor mulighed på en dødbold, men ellers holdt Slavia Prag dem godt fra fadet i første halvleg.

Ti minutter inde i anden halvleg blev spillet stoppet, da dommeren skulle VAR-tjekke et muligt rødt kort til Kwadwo Asamoah. Det forblev dog ved et gult kort.

Efter en times spil brændte Inter fuldstændig sammen. På en returbold kom Peter Olayinka først og kanonerede bolden op i nettaget til 1-0 til Slavia Prag.

Inter forsøgte derefter ihærdigt at komme på omgangshøjde igen, men Slavia Prag stod godt imod og gav ikke meget væk.

I overtiden sparkede Inter et frispark på overliggeren, men på returbolden kom forløsningen. Nicolo Barella helflugtede bolden i kassen til 1-1.

I de resterende seks minutters overtid jagtede Inter sejrsmålet, men det kom ikke, og dermed endte det med pointdeling.