2016-03-10 18:18
Polfoto/Francisco Seco

Cristiano Ronaldo tror fortsat på Real Madrid-succes videre i Champions League, men erkender, at andre takter skal findes frem.

4-0! Sådan var cifrene for Real Madrid efter to svære kampe mod AS Roma, der dog blev sendt ud i Champions League-mørket. Alligevel var det ikke det bedste indtryk, Real Madrid efterlod blandt fans, medier og andre omkring den spanske klub. Det har skabt store spørgsmålstegn omkring holdets chancer videre i turneringen, men selv er man optimistiske.

Det understreger storprofilen Cristiano Ronaldo, der dog erkender, at nogle helt andre ting skal findes frem i den kommende runde, hvis drømmen om at nyt trofæ skal leve. Han er dog ligeglad med, hvem Real Madrid skal møde:

- Det er jeg faktisk ret ligeglad med. Vi må vente og se, for der er stadig en hel del kampe, der skal spilles i denne runde. Vi er klar over, at kampene i kvartfinalerne og semifinalerne bliver en hel del mere vanskelige, men det er holdet klar til. Vi skal dog bruge en smule held, mens vi skal være mere sultne for succesen. Jeg føler dog, at vi er på rette vej, siger Cristiano Ronaldo til AS og har en bøn til Real-fansene:

- Det er meget vigtigt, at vi mærker på banen, at fansene står bag os, udtaler portugiseren.

Real Madrid er i øjeblikket at finde på tredjepladsen bag FC Barcelona og Atletico Madrid i Liga BBVA.  

SENESTE NYT...
OP | NED