Simon Kjær var klar over, at Sevilla havde en chance mod Manchester United, og den danske landsholdsanfører var glad for, at spanierne greb chancen.

Tirsdag aften bookede Sevilla en plads i kvartfinalerne i Champions League ved at besejre Manchester United med 0-2 på Old Trafford.

Dermed vandt det spanske mandskab også samlet 2-0 over det engelske storhold, og det var en stor præstation af Sevilla, som havde Simon Kjær med i alle kampen 90 minutter.

Efterfølgende var den danske landsholdsspiller også glad for Sevillas præstation mod Manchester United.

- Det er svært at sætte ord på. Det var en stor oplevelse at spille her. Vi vidste, vi havde en chance over to kampe. Vi troede på det hele vejen, og vi stod godt imod deres gode angreb. Manchester er Manchester – en kæmpe med gode spillere, og de spillede ikke deres bedste kamp, sagde Simon Kjær til TV3+.

Samtidig blev midterforsvareren spurgt ind til, hvem han helst vil møde i kvartfinalerne, når der trækkes lod på fredag. Her kunne Sevilla-stopperen dog ikke give et klart svar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED