• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Thomas Tuchel begræder Cavani-skade

Edinson Cavanis skade fra weekendens Ligue 1-sejr holder ham som forventet ude af tirsdagens opgør mod Manchester United. Og det er PSG-træner Thomas Tuchel selvsagt meget ked af

Af clbold.dk

Det gik et gys gennem fans af Paris Saint-Germain, da Edinson Cavani måtte udgå af lørdagens Ligue 1-opgør mod Bordeaux med en skade, han pådrog sig ved at sparke et straffespark. Angriberen fra Uruguay blev ganske vist matchvinder med sin straffesparksscoring i slutningen af første halvleg, men efter kampen var det alligevel Cavanis skade, der var det helt store samtaleemne.

Man frygtede nemlig, at skaden ville holde ham ude af tirsdagens storkamp mod Manchester United i den første af to 1/8-finaler i Champions League. Og den frygt er nu blevet til virkelighed. Det bekræftede Paris Saint-Germain selv tidligere på dagen, og nu sætter holdets træner, Thomas Tuchel, ord på tabet af stjerneangriberen. Det gjorde den tyske træner på pressemødet op til kampen.

Det er et hårdt slag for Paris Saint-Germain, der i forvejen må undvære superstjernen Neymar, der ligeledes af skadet. Thomas Tuchel sammenligner tabet af Cavani og Neymar med to af Manchester Uniteds store stjerner.

- Ville Manchester United savne Pogba eller Rashford? Selvfølgelig. Neymar er en af vores bedste spillere, og en af de bedste spillere i Europa. Vi savner ham meget. Og nu er Cavani ude.

Det er derfor et offensivt svækket Paris Saint-Germain-hold, der går ind til det første opgør mod Manchester United, der spilles på Old Trafford. Thomas Tuchel kan dog håbe at have både Edinson Cavani og Neymar tilbage til returopgøret, der spilles i Paris den 6. marts.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.