Wass' drømmemål var ikke nok: Vi prøvede at vinde kampen

Daniel Wass' drømmemål var ikke nok, da Valencia og Chelsea spillede uafgjort 2-2 onsdag aften.

Daniel Wass udlignede til 2-2 cirka 10 minutter før slutfløjtet i onsdagens Champions League-kamp mod Chelsea, men på trods af et tungt pres formåede Valencia ikke at score sejrsmålet.

Daniel Wass startede på midtbanen for spanske Valencia, men blev senere i kampen rykket ned som højre back, og hvilken belsutning det var.

Med små ti minutter igen scorede Daniel Wass nemlig et drømmemål fra højreflanken, hvor han smadrede bolden i mål via fjerneste stolpe.

På trods af udlignen og et stort Valencia-pres i slutningen af kampen, så formåede det spanske mandskab ikke at vinde kampen, og det ærgede Wass:

- Vi prøvede at vinde kampen, og jeg synes også, at vi havde chancerne for at vinde. Jeg havde også en chance på det sidste angreb, siger Wass til Valencias hjemmeside.

På trods af slutresultatet mener Wass dog stadig, at det var en god kamp for alle fans:

- Jeg synes det var en god kamp for fansene, og alle der så med på tv.

- Det var utrolig meget frem og tilbage i anden halvleg, fordi begge hold ville vinde kampen.

Med det uafgjorte resultat ligner det, at Wass og Valencia skal vinde sidste kamp i Ajax for at gå videre til knockout-fasen i dette års Champions League.