• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

Wenger om Özil-mål: Jeg tog fejl

Tyske Mesut Özil scorede det afgørende mål, så Arsenal spillede sig videre i Champions League.

Af Kenneth Jensen

Bagud 0-2 ude mod Ludogorets måtte Arsenal pludselig på overarbejde, da klubben tirsdag aften vendte det truende nederlag til en sejr på 3-2.

Granit Xhaka og Olivier Giroud fik udlignet inden pausen, men Arsené Wenger og Arsenal måtte vente helt frem til to minutter før tid, før et point blev til tre.

Mesut Özil fik en friløber, loppede bolden over den fremadstormende keeper, og i stedet for at afslutte, tog han to træk rundt om forsvarsspillerne, der var på vej tilbage. Og så var han helt fri og fik scoret let.

Arsené Wenger fortæller dog, at han ikke var enig med tyskeren i beslutningen om ikke bare at afslutte første gang.

-  Fra hvor jeg stod lignede det ikke den bedste beslutning, men da bolden var i nettet, så var det den bedste beslutning, siger Arsené Wenger efter sejren.

- De store spillere tager de rigtige beslutninger i de situationer, de møder i kampene. De vælger altid den bedste løsning.

- Man ønskede måske, at han tog sin chance tidligere, men til sidst havde han nok evner til at bevise, at det var ham, der tog den rigtige beslutning, siger Wenger.

Arsenal og Paris Saint-Germain står begge på 10 point, så begge klubber er sikre på at gå videre fra gruppespillet. Der resterer to kampe i gruppespillet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus