• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Anders Dehn

Dansk U21-fan i Udine: Jeg runder min livekamp nummer 100 i sæsonen

Dansk U21-fan i Udine: Jeg runder min livekamp nummer 100 i sæsonen
Foto: Anders Dehn, tipsbladet.dk

Tipsbladet.dk til U21-EM: Nicolai Bryde Nielsen er til U21-EM som fan for femte gang. Han har været til fire EM- og fire VM-slutrunder for "de voksne", og her fortæller han blandt andet, hvorfor han på nogle punkter foretrækker U21-turneringerne.

Af Anders Dehn

Man skal ikke være matematisk geni for at regne ud, at Nicolai Bryde Nielsen har haft travlt i det seneste års tid. Den slags indeholder som bekendt kun 365 dage, og den danske fodboldfan runder i aften sin livekamp 100 i denne sæson.

Det sker, når Danmark møder Tyskland i begge holds premiere ved U21-EM. Bryde Nielsen har brugt dagen på at hygge sig på barer i Udines centrum sammen med ligesindede danske fans, og tipsbladet.dk kan forvisse bekymrede læsere om, at de har fået de øl, de synger efter i videoen herunder.

Nicolai Bryde Nielsen er til U21-EM for femte gang, mens han har været til "rigtig" EM og VM fire gange hver. I videoen fortæller han, hvorfor han har brugt tusindvis af kroner på at rejse til Italien for at se U-fodbold, og hvorfor han faktisk på nogle punkter foretrækker U21-EM frem for de voksnes slutrunder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus