• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Christian Eriksen glæder sig til sommerens EM, hvor han vil vise sig frem for hele verden. Trods interesse, regner han dog med at blive i Ajax.

Af Martin Davidsen

Manchester United, FC Barcelona, Malaga, Arsenal... og sådan kunne man blive ved. Luften har længe været tyk af rygter Christian Eriksens fremtid, hvor flere klubber angiveligt er interesserede i den talentfulde dansker.

Lige om hjørnet venter en stor EM-slutrunde, hvor Christian Eriksen får mulighed for at vise sig frem for hele fodbold-Europa, og han er godt klar over, at en god EM-slutrunde kan få betydning for karrieren.

- Jeg vil bare vise mig frem, ligesom jeg altid vil. Det kommer ikke an på, hvor vi spiller eller hvilken turnering, det er. Men jeg vil gerne vise mig frem, og når det er på så stor en scene, gør det det selvfølgelig kun endnu større, så man vil spille endnu bedre. Jeg ved, hvor vigtigt det kan være for karrieren, hvis man kan skrive et godt EM på sit CV. Det kan få stor betydning, siger Christian Eriksen til tipsbladet.dk.

Han har bemærket rygterne om storklubbernes interesse, men det er kun gennem medierne, at han får nys om bejlerne.

- Jeg læser det bare i avisen, det er sådan set det. Det er bare nogle rygter, og jeg tror ikke, at der er mere i det. Det tager jeg stille og roligt. Det har været med længe, og der har været interesse i lang tid, så det er ikke nyt på nogen måde, lyder det fra Eriksen, der trods interessen fra store klubber regner med at være i Ajax, også i næste sæson.

- Det er planen. Jeg har stadig kontrakt til 2014, så jeg regner med at blive der et stykke tid endnu, fastslår han.

Hvor længe han bliver i den hollandske storklub, må tiden vise.