• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Arsenal-træner: Welbeck har brækket noget i anklen

Arsenal-træner: Welbeck har brækket noget i anklen
Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Arsenals Danny Welbeck måtte lade sig udskifte med en slem skade mod Sporting, og efter kampen gav træner Unai Emery første melding om skadens omfang

Af Mikkel Sloth

Det var ubehalige scener, der udspillede sig på Emirates Stadium torsdag aften. Her tog hjemeholdet Arsenal imod portusiske Sporting i en kamp, der endte i en målløs uafgjort, 0-0. Men efter kampen er det en særlig hændelse, der er på alles læber. 

Efter mindre end en halv times spil blev Arsenal-angriberen Danny Welbeck nemlig slemt skadet. I forsøget på et tæmme en bold fra Stephan Lichtsteiner ramte jorden dårligt, og faldt omgående til græsset i tydelige smerter.

Den engelske angriber måtte have ilt på banen og blev båret ud af kampen. Efter opgøret fortalte Arsenal-træner Unai Emery ifølge Sky Sports, at det ligner en brækket ankel og dermed en lang skadespause for 27-årige Danny Welbeck.

- Denne aftens værste nyheder er skaderne. Vi tror, det er en slem skade. Alle skader er forskellige. Han brækkede noget i hans ankel, og det er en anden type skade. Lige nu er han på hospitalet, og lige nu må vi bare vente. Men vi tror, det er en slem skade.

Selvom det i øjeblikket måske er en ringe trøst for Danny Welbeck, kan han trods alt glæde sig over, at det ene point mod Sporting var nok til at sikre Arsenal videre avancement i Europa League, hvor de efter fire kampe fortsat er ubesejret i Gruppe E. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus