• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Braga-træner: Vil spille som om vi havde brug for at vinde

Foto: Getty Images

Selvom Braga står med et godt udgangspunkt før returopgøret mod Brøndby, vil de ikke forsøge at forsvare resultatet hjem

Af Mikkel Sloth

Brøndby fik et forfærdeligt udgangspunkt før returopgøret i tredje runde af Europa League-kvalifikationen mod portugisiske Braga i aften, da de hjemme på Brøndby Stadion tabte med 2-4 i det første opgør.

Det giver omvendt Braga et fantastisk udgangspunkt, men man kommer ikke til at se dem forsøge at forsvare resultatet. Tværtimod, lover træner Ricardo Sá Pinto ifølge Bragas hjemmeside.

- Det hele er åbent. Vi skal gå ind til denne kamp for at vinde den. Ikke for bare få kampen overstået, men gå efter at vinde. Vores fordel er resultatet, vi fik i den første kamp. Alt andet starter fra bunden. Vi vil vinde den kamp, og vi vil spille, som om vi havde brug for at vinde, lyder det fra Ricardo Sá Pinto.

I det første opgør udnyttede Braga kynisk en række fejl i Brøndbys forsvar, og sikrede sejren på to mål i kampens tillægstid. De blå-gule skal derfor nu med al sandsynlighed vinde med tre mål, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at skabe miraklet og gå videre til fjerde runde i Europa League-kvalifikationen.

Du kan se alle målene fra det første opgør i afspilleren øverst i artiklen.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus