• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Jess Thorup: Drøm ikke om Champions League endnu

Foto: Getty Images

Den danske Gent-træner Jess Thorup maner til besindighed blandt klubbens fans efter god sæsonstart.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere FC Midtjylland-cheftræner Jess Thorup er i gang med sin anden sæson i belgiske Gent, som i denne sæson er med i Europa League-gruppespillet, og her er målet klart for den danske træner.

Det fortæller han til den flamske avis Het Nieuwsblad.

- Vores ambitioner rækker ud over gruppespillet, men den første gruppespilskamp er - særligt for vores eget publikum - enormt vigtig, lyder det fra Thorup.

Det går desuden ret fint for Gent i åbningen af denne sæson, hvor det er blevet til fire sejre, én uafgjort og ét nederlag i de første seks kampe i den bedste belgiske række. Det sender dem på en fjerdeplads i ligaen, hvor de har en kamp i hånden i forhold til førstepladsen, som har to point mere end Thorup og Co.

Men inden det hele stiger Gent-folkene til hovedet, så har Jess Thorup en advarsel til klubbens fans.

- Lad helst være med at drømme om Champions League endnu. Jeg har bemærket, at der er mange mennesker, som drømmer om titlen og et eventyr i Champions League. De ser allerede frem til de store møder mod de beddste europæiske klubber, men det er for tidligt. Vi må komme nærmere kamp for kamp, lyder det fra danskeren.

Det er ikke første gang, at Jess Thorup er med i Europa League-gruppespillet. Det var han også med FCM i 2015/16-sæsonen, hvor det lykkedes at gå videre fra gruppespillet, hvorefter Manchester United blev for stor en mundfuld for midtjyderne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus