Karakterer: Bengtsson brillerede i FC København-sejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på FC Københavns sejr over Lugano i Europa League.

FC København tog hul på Europa League-gruppespillet med en 1-0-sejr over FC Lugano, hvor Michael Santos scorede det enlige mål. Her får du tipsbladet.dk's karakterer fra kampen:

Karl-Johan Johnsson – 3 bolde
Svenskeren blev ikke udfordret meget, men var sikker i sine indgreb.

Guillermo Varela – 3 bolde
En fin præstation fra uruguayanske Guillermo Varela, der stod godt imod Luganos kantspiller. Kom også fint med frem.

Sotirios Papgiannopoulos – 3 bolde
Startede ud i venstre side, men det var ikke en succes, og Ståle Solbakken rykkede ham over i hans vante højreside i pausen. I anden halvleg spillede den svenske stopper sig op og var blandt andet involveret i 1-0-målet.

Victor Nelsson – 3 bolde
Efter en usikker start i FC København har han virkelig etableret sig som en profil, og han leverede endnu en stærk præstation torsdag aften, hvor han dannede en god duo med Sotirios Papagiannopoulos.

Pierre Bengtsson – 5 bolde
Pierre Bengtsson har spillet mange europæiske kampe for FC København, og det var tydeligt, at han var fint tilpas i aftenens Europa League-kamp. Svenskeren leverede adskillige gode indlæg, hvilket også resulterede i Michael Santos scoring til 1-0, og var selv tæt på at score midtvejs i første halvleg. En yderst stærk præstation fra Bengtsson.

Rasmus Falk (ud 79’) – 2 bolde
Var rykket ud på kanten i dagens opgør, men uden den store succes. Rasmus Falk havde ikke samme indflydelse på opgøret, som han ofte har fra den centrale midtbane. Han misbrugte også en stor chance i anden halvleg.

Zeca – 4 bolde
En rigtig stærk præstation fra FC Københavns anfører, der leverede flere vigtige tacklinger, var sikker i afleveringsspillet og kom med en stor arbejdsiver.

Jens Stage – 2 bolde
Jens Stage arbejder altid hårdt, og det gjorde den tidligere AGF-anfører også imod Lugano. Smed imidlertid bolden væk flere gange, og det var ikke hans bedste præstation.

Viktor Fischer (ud 79’)– 4 bolde
Fischer var FC Københavns bedste offensive spiller mod Lugano, hvor han var involveret i næsten alt, hvad offensiven kom med. Spillede også godt sammen med velspillende Pierre Bengtsson og dannede en stærk venstreside.

Michael Santos (ud 76’) – 3 bolde
Det var en blandet aften fra den urugayanske angriber. Leverede en forholdsvis anonym første halvleg, men var kampafgørende med kampens enlige scoring i starten af anden halvleg efter et Pierre Bengtsson-indlæg.