Liverpool ordnede United

Liverpool tog første stik på hjemmebane, da holdet i Europa League slog Manchester United med 2-0.

Der var spænding i luften, da Liverpool og Manchester United torsdag tørnede sammen i Europa League. Begge mandskaber har haft en skuffende sæson, og ser Europa League som en mulighed for europæisk succes. Første duel kom værterne fra Anfield bedst fra, da Liverpool sejrede med 2-0.

Kampens indledning blev intens, hvor man kunne mærke, at meget var på spil. Rundet 20 minutter fik værterne en gave fra United-profilen Memphis Depay, der begik straffespark, og klar fra 11 meter stod Daniel Sturridge. Han bragede sikkert bolden i netmaskerne, og så kunne Liverpool juble over føringen.

Kort efter var Philippe Coutinho tæt på 2-0, inden Adam Lallana få minutter før pausen tvang United-keeper De Gea ud i en stor redning. Cifrene var dog 1-0 ved pausen.

I anden halvleg var både Coutinho og Lallana nærgående. Det blev dog Coutinho, der med tyve minutter igen kunne juble. Liverpool-profilen blev sat godt op, og flot gjorde han det til 2-0. Manchester United forsøgte at skabe et pres, men havde det svært torsdag aften, hvor man tabte vigtige skridt i kampen om avancement med nederlag på 2-0.

Athletic Bilbao slog hjemme Valencia i spansk duel, hvor det blev 1-0 til værterne. Sparta Prag spillede 1-1 med Lazio, mens Villareal slog Leverkusen med 2-0.