• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Malmø-AC efter Europa League-exit: Vi kan være stolte

Anders Christiansen mener, at Malmø kan kigge sig selv i øjnene efter deres Europa League-exit torsdag aften

Af Sylvester Guldberg Røn

Malmø skulle forsøge at gøre det umulige, da de skulle vende et 1-2 nederlag fra første opgør på Stamford Bridge torsdag aften. På trods af en god start på kampen måtte Malmø dog erkende, at Chelsea var for stærke, da de tog en 3-0 sejr.

Den danske midtbanespiller Anders Christiansen, der scorede i det første opgør, spillede de første 70 minutter, og han er ærgerlig over, at Malmø ikke udnyttede den gode start på kampen.

- Da de laver deres mål på kontra, har vi svært ved at komme ind i presset og komme frem til chancer. Jeg synes egentlig, vi starter rigtig godt ud, og det er jo der, vi skal være skarpe. Hvis vi havde lavet et mål der, tror jeg kampen havde ændret udtryk. Det gør vi desværre ikke, og det er bare forskellen på allerhøjeste niveau, siger Malmø-AC til Eurosport. 

Selvom 1/16-finalerne blev endestationen for svenskerne, så kan Malmø være stolte, mener Christiansen.

- Jeg ved ikke, om det går så galt, som man kunne have forventet. Vi har ikke spillet regelmæssigt, og vi møder et verdensklasse-mandskab, der er midt i sæsonen og er i god form. Vi kommer helt utrænede, og selvom vi taber, kan vi kigge os selv i øjnene og være stolte af den her præstation, siger Andreas Christiansen. 

Der trækkes lod til 1/8-finalerne i Europa League fredag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus