2017-05-19 15:34
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Svenske Zlatan Ibrahimovic er langtidsskadet, men han tager med Manchester United til Stockholm onsdag, hvor klubben spiller Europa League-finale.

Når Manchester United og Ajax onsdag mødes i Europa League-finalen på Friends Arena i Stockholm, kommer den store svenske angriber Zlatan Ibrahimovic ikke på banen. Men José Mourinho bekræftede fredag, at 'Ibra' rejser med til Stockholm og således kan komme i aktion efter kampen, hvis den 35-årige svensker eksempelvis skal løfte trofæet.

Zlatan Ibrahimovic er korsbåndsskadet og er blevet opereret og i hans sted ventes det, at det bliver Marcus Rashford, der spiller angriber for United og skal stoppe Kasper Dolberg, Lasse Schöne og Ajax-holdet i finalen.

Ud over Ibrahimovic tager også de andre skadede Manchester United-spillere med til Stockholm.

- Alle kommer. Vi har nogle spiller epå krykker, men alle kommer. Vi har en fantastisk gruppe, og de har alle kæmpet hårdt siden starten på sæsonen. Krykker til Young, Shaw, Rojo og Zlatan, men vi tager alle afsted, siger portugiseren på et pressemøde.

Mourinho og Manchester Untied-holdet skal vinde finalen for at komme med i næste års Champions League, så der er masser af pres på.

Mourinho har tidligere erklæret, at vinder United trofæet, får Zlatan Ibrahimovic lov til at løfte det sammen med anfører Wayne Rooney.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?