Napoli og FC Porto slået ud af Europa League

Villarreal slog overraskende Napoli ud af Europa League, mens Dortmund var Porto overlegne.

Villarreal skulle blot bruge en uagjort, hvis de skulle sende Napoli ud af Europa League - et resultat, der ville være ganske overraskende.

Den gule ubåds 1-0-føring fra hjemmekampen blev dog gemt væk, da Marek Hamsik allerede i det 18. minut scorede til samlet 1-1.

Kampens første halvleg var ganske chanceløs derudover. I anden halvleg kom Villarreal dog tilbage, og sikrede et udebanemål, da Tomas Pina gjorde det til 1-1. Dermed skulle Napoli op og score to mål for at gå videre, og det skete ikke. Dermed røg Napoli overraskende ud til Villarreal, som sikkert er ganske tilfredse med at gå videre i turneringen.

Andetsteds vandt Dortmund 1-0 over Porto, som dermed også ryger ud af turneringen med samlet 3-0. Det matchvindende mål blev Iker Casillas noteret for, da han fik havde sidste berøring af målet, før bolden gik i mål.