• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Sarri om Kanté-skade inden finale: Chancerne er 50-50

Foto: Getty Images

Det bliver ifølge Chelsea-træner Maurizio Sarri et kapløb mod tiden for N'Golo Kanté, hvis han skal blive klar til Europa League-finalen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Onsdag aften spilles årets finale i Europa League, og det er ikke bare et rent engelsk opgør, det er også et rent London-opgør. De to klubber Chelsea og Arsenal fra den engelske hovedstad tørner nemlig sammen denne onsdag. 

Chelsea har dog visse skadeskvaler. Ruben Loftus-Cheek er ude af opgøret med en skade, og nu er N'Golo Kanté også i fare for at misse opgøret. Den franske midtbanemand var ellers kommet sig over en forstrækning, men nu er han igen ramt af smerter. 

- Han har en meget lille ting med knæet. Det er ikke noget alvorligt, timingen er bare et stort problem. Vi gør, hvad vi kan, men lige nu ved vi ikke, om han bliver klar. Vi forsøger til det sidste.

- Jeg tror, hans chancer er 50-50. I går var de 60-40 i den dårlige favør, men i dag er det 50-50. Han gjorde små fremskridt i morges, siger Maurizio Sarri ifølge Sky Sports. 

Der er kampstart i Europa League-finalen denne onsdag klokken 21.00. Finalen spilles i Baku. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.