16-årige Fati scorede for Barcelona i nyt point-tab

Det unge supertalent Anssumane Fati blev den yngste målscorer i Barcelonas historie, men det var ikke nok, da de forsvarende mestre spillede 2-2 ude mod Osasuna.

Barcelona har det fortsat svært i fraværet af Lionel Messi og Luis Suarez, og holdet ligner ikke det Barcelona-mandskab, der i flere år, har domineret (næsten) alt og alle i Spanien, og de kedelige tendenser fortsatte i dag, da man mødte Osasuna på udebane.

De to mandskaber havde knap nok spillet sig varme, da Osasuna-spilleren Roberto Torres, med et projektil af en flugter, bragte hjemmeholdet foran, efter blot syv minutters spil.

Den føring holdte til halveg, og det tvang Barca-manager Valverde, til at skifte ind.

På banen kom Ansu Fati, som i sidste uge fik sin debut for førsteholdet som den yngste spiller for klubben i 73 år, og allerede efter blot fem minutter på banen, viste han, hvorfor han er begyndt at få minutter på banen.

Fra højresiden slyngede Barcas Sayol et indlæg ind i feltet, hvor den 16-årige teenager fra Guinea-Bissau steg til vejrs og headede bolden ind til 1-1. Målet gjorde Fati til den yngste Barcelona-målscorer nogensinde.

Efter Barcelona-scoringen fik gæsterne et lille overtag, som allerede ti minutter senere resulterede i endnu et mål, da brasillianske Arthur, med nogle vævre driblinger og en kølig afslutning fra kanten af feltet, sendte Barcelona på sejrskurs.

Føringen varede dog ikke helt til ende, da rutinerede Pique med ti minutter tilbage af kampen begik straffespark ved at have hånd på bolden. Det omsatte Torres og Osasuna til mål og dermed endte kampen 2-2.

Barcelona har derfor allerede tabt fem point i de første tre kampe, og ligger på en øjeblikkelig 7.plads i ligaen.