• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Bayern München, Inter og Real Madrid skaber ny miniturnering

Foto: Getty Images

Bayern München, Inter og Real Madrid går sammen om en miniturnering, hvor indtægterne går til bekæmpelsen af coronavirus.

Af Ole Hoffskov

Storklubberne FC Bayern München, Inter og Real Madrid arrangerer i 2021 en miniturnering. Turneringen er blevet døbt "European Solidarity Cup", og indtægterne går til sundhedsvæsnet i Spanien og Italien.

De eksakte datoer for turneringen er endnu ikke fastlagte, da kampene skal spilles med tilskuere på lægterne, og det er stadig uvist, hvornår det er muligt.

Læs også:Silkeborg klar til coronaprøver: 41 personer skal testes

I Tyskland er udbruddet af coronavirus under kontrol, men både Spanien og Italien har været utrolig hårdt ramt i løbet af foråret, og derfor går indtængterne til de to lande, mens tyskerne står over.

- Corona-pandemien har ramt Europa hårdt. Vi har opbygget gode forhold med mange klubber gennem et væld af Champions League-kampe, og mange betragter vi som vores venner. På trods af lidelserne i Tyskland, har vi været heldige med, at vores sundhedssystem er elastisk i denne krise. Vi har dog set forfærdelige billeder fra både Italien og Spanien, der er blandt de hårdest ramte lande i Europa. Vi tyskere har et specielt forhold til begge lande, der er blandt vores foretrukne feriedestinationer, siger Karl-Heinz Rummenigge, der er administrerende direktør i Bayern München.

Læs også:Randers-truppen bliver coronatestet i morgen - spiller testkamp fredag

Kampene i "European Solidarity Cup" bliver spillet i tre forskellige byer, og programmet er som følger: Real Madrid - Inter (Madrid), Inter - Bayern München (Milano) og Bayern München - Real Madrid (München)

Læs også:Medie: Sisto får bøde på 450.000 kroner - Celta overvejer at lægge sag an

Læs også:Brøndby-ejer lettet over Superliga-genstart: Det har været hårde tider

Læs også:Svensk Randers-keeper: Jeg er god nok til landsholdet

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus