Anti-doping-chef langer ud efter FIFA: De tager det ikke alvorligt nok
2016-01-19 09:27

FIFA-præsident Sepp Blatter får fortsat løn, selv om han er suspenderet samt udelukket fra fodbold i otte år.

Schweiziske Sepp Blatter har siden 1998 været præsident for det internationale fodboldforbund FIFA, men siden oktober har Sepp Blatter ikke været i stand til at arbejde for FIFA. Forklaringen er, at han i oktober blev suspenderet, og siden er han blevet udelukket fra fodbold i otte år.

Men selv om Blatter ikke kan arbejde med fodbold, ruller der fortsat store penge ind på den schweiziske konto. En talsmand for FIFA bekræfter nemlig, at den 79-årige Blatter, der går af sidst i februar, hvor der skal findes en ny præsident, at, Sepp Blatter fortsat får løn for det arbejde, han laver. Eller rettere ikke kan lave i øjeblikket.

- Indtil valget af en ny præsident den 26. februar er mr. Blatter den valgte præsident, og derfor - i henhold til hans aftale - har han ret til sin betaling, siger talsmand Andreas Bantel.

Sepp Blatter og Michel Platini blev først suspenderet og siden udelukket fra fodbold i otte år, fordi de to ikke kan redegøre for en pengeoverførsel fra 2011 på omkring 15 millioner kroner fra Blatter til Platini. Således er de penge aldrig blevet bogført.

SENESTE NYT...
OP | NED