• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Kampe fra den tyske Bundesliga kan allerede fra fredag aften igen opleves på en dansk tv-kanal.

Af Jesper Bang-Udesen

Det er Viasat, der har sikret sig rettighederne til at vise kampene fra den tyske liga, hvor der i øjeblikket befinder sig 17 danske spillere i den bedste række.

Hvor meget det har kostet, vil man ikke ud med på tv-stationen, men i og med, at der kun er ni runder tilbage, så har der formentlig været en lille rabat.

- Jeg vil sige det sådan, at vi har gjort en god handel, siger TV3s redaktionschef, Anders Bay til tipsbladet.dk.

Kampene vil blive vist på Viasat Sport 1 og Viasat Sport 2, og hver weekend vil Viasat også vise en times højdepunkter fra alle kampene i Bundesligaen.

- Det er nogle rettigheder vi har haft kig på længe. Og nu har Bundesligaen udviklet sig så spændende, og med de mange danskere, der er kommet til, valgte vi så at slå til, siger Anders Bay.

Første kamp fredag aften er Hertha Berlin – Energie Cottbus på Viasat Sport 1 kl. 20.25. Lørdag gælder det på samme kanal Schalke 04 – Stuttgart fra kl. 15.25 og søndag Werder Bremen – Mainz på Viasat Sport 2 kl. 16.55.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.