• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Carrick hungrer efter at vinde Super Cuppen: Det vil være fantastisk for os

Michael Carrick er opsat på at tage Super Cup-trofæet med hjem til Manchester.

Af Morten Jørgensen

Som vindere af Europa League i sidste sæson møder Manchester United her til aften Real Madrid i Super Cuppen, efter det spanske storhold for andet år i træk vandt Champions League.

Kampen skal spilles i Makedoniens hovedstad, Skopje, og selvom kampen ikke oser af prestige, vil Manchester Uniteds anfører, Michael Carrick, meget gerne vinde trofæet, som er et af få trofæer, han ikke har vundet.

- Det er meget vigtigt. Jeg synes ikke, man skal undervurdere, hvad vi har været igennem for at komme til dette stadie og spille denne kamp. Det er et stort mål at være en del af det, så vi tager det meget seriøst, fortæller midtbanespilleren til Goal.com.

- Det er et stort trofæ at vinde i starten af sæsonen, og det kan kickstarte sæsonen. Det vil være fantastisk for os. Det er ikke et, jeg har prøvet at vinde, og jeg er ikke sikker på, at nogen i vores trup har, så vi er alle desperate efter at vinde det.

Det er kun lykkedes Manchester United at vinde Super Cuppen én gang i historien. Det skete tilbage i 1991, da Røde Stjerne Beograd blev besejret 1-0 på en scoring af Brian McClair.

Superliga

Mere Superliga

Fokus