• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Thomas Joseph Bansø

Efter mobil-ballade: Poulsens boss får sag på halsen

Bølgerne går stadig højt efter Bayerns pokalsejr over RB Leipzig.

Af Thomas Joseph Bansø

Onsdag aften vandt Bayern München en dramatisk pokalkamp mod RB Leipzig efter straffesaprk, men kampen har fået et efterspil.

I første halvleg tildelte kampens dommer Felix Zwayer Leipzig et straffespark, da Arturo Vidal fældede Emil Forsberg, men efter at have snakket med linjedommeren valgte Zwayer at dømme frispark i stedet.

Det fik Leipzig-boss Ralf Rangnick til at storme på banen ved pausefløjtet, hvor han havde optaget situationen på sin mobil, som han ville vise til dommeren.

Det har nu fået det tyske fodboldforbund til at reagere, og de har lavet en sag på mobil-episoden. Bayerns Mats Hummels var rasende på Rangnick og måtte dæmpes af egen keeper Sven Ulrich, mens Leipzig-træner Ralph Hasenhütll tog afstand fra sig egen chef efter kampen.

I modsætning til 1. Bundesliga er der ikke video til dommerne i de første runder i pokalturneringen. Det indføres først i kvartfinalerne.

Kampen endte 1-1 efter forlænget spilletid, mens Bayern vandt 5-4 i straffesparkskonkurrencen. Yussuf Poulsen spillede de første 81 minutter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus