• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

FIFA 20: Én dansker er blandt de 100 bedste

Det populære spil FIFA har udgivet de 100 spillere, der har bedst rating. Christian Eriksen er eneste dansker på listen.

Af Kenneth Jensen

Christian Eriksen er en af de bedste spillere i verden, og ifølge det populære computerspil FIFA er danskeren den 30. bedste spiller i verden.

FIFA 20 udgives snart, og udvikleren af spillet, EA Sports, har netop udgivet tallene for spillets 100 bedste spillere.

Og her er Christian Eriksen med.

Den danske landsholdsspiller, der til dagligt spiller for Tottenham, er således nummer 30 på listen med en rating på 88. Han ligger lige bag Toni Kroos, der er nummer 29, og lige foran Paul Pogba, der er spillets nummer 31.

Christian Eriksen er den eneste dansker, der er blandt spillets 100 bedste spillere.

Listen toppes ikke overraskende af FC Barcelona-stjernen Lionel Messi, der fører foran Christiano Ronaldo på andenpladsen. Neymar, Eden Hazard og Kevin De Bruyne runder top fem af, mens Jan Oblak, Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Luka Modric og Marc-André ter Stegen ligger fra seks til 10.

Du kan selv dykke ned i spillets ratings her.

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...