2016-01-08 09:53
Foto: Cesar Olmedo/Polfoto

Politiet i Paraguay har udført en razzia mod det sydamerikanske fodboldforbund. Aktionen var en del af de omfattende korruptionsanklager mod FIFA.

Sagen om mulig korruption i FIFA bliver bare større og større. Senest har det lokale politi i Paraguay foretaget en razzia mod hovedkvarteret for det sydamerikanske fodboldforbund. Razziaen var en del af den USA-ledede efterforskning i korruption i fodbolden, skriver BBC.

Det engelske medie citerer den paraguayanske statsanklager for at sige, at målet med razziaen var at "søge efter dokumentation i relation til salg af kommercielle rettigheder og tv-rettigheder til sportsarrangementer." Samme forbrydelse, som flere højtstående FIFA-chefer er under anklage for. 

En advokat for det sydamerikanske fodboldforbund kalder razziaen uansvarlig, da han mener, at forbundet hele tiden har været yderst samarbejdsvillige med myndighederne.

Aktionen fandt sted torsdag - omkring en måned efter fodboldforbundets præsident blev anholdt og udleveret til USA under anklage for korruption. Paraguayeren Juan Angel Napout er under anklage for at tage imod flere millioner dollars i bestikkelse.

Det er endnu uvist, om politiet fandt den dokumentation, de ledte efter under razziaen.

SENESTE NYT...
OP | NED