Marcondes tilbage på førsteholdet: Scorede i testkamp mod PL-klub

Danske Emiliano Marcondes bragte torsdag sig selv på tavlen, da han scorede Brentfords ene mål i en træningskamp mod West Ham. Kampen endte 2-1 til Premier League-mandskabet.

Danske Emiliano Marcondes er stærkt på vej tilbage fra de skadesproblemer, der har holdt ham ude af samtlige af Brentford FC's kampe i denne sæson.

For godt og vel en uge siden scorede han et flot langskudsmål for Brentfords B-hold i sin første kamp dette efterår, og torsdag eftermiddag fik han så comeback på førsteholdet, da Brentford under ledelse af Thomas Frank mødte Premier League-mandskabet West Ham United i en træningskamp på Griffin Park bag lukkede døre.

Første halvleg så ud til at ende uden mål, men med få minutter igen bragte Robert Snodgrass alligevel gæsterne i front på et hovedstød.

Efter pausen var Championship-mandskabet presset bagud, inden at Emiliano Marcondes altså endnu engang scorede et mål fra distancen efter en lille times spil. Ifølge klubbens hjemmeside trak den tidligere FC Nordsjælland-angriber ind fra venstre og sendte dernæst bolden i en flot kurve ind bag West Ham-keeperen Adrian fra cirka 20 meters afstand.

Det lignede derfor 1-1, men i slutminutterne fik West Ham et straffespark, som Javier "Chicharito" Hernandez sparkede i nettet. Træningskampen endte derfor 2-1 til West Ham.

Emiliano Marcondes fik 62 minutter på banen, mens den unge danske midterforsvarer Luka Racic spillede alle 90 minutter for Brentford.