• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladet.dk kunne allerede fortælle det for flere måneder siden, og nu følger sporten.dk trop. Dennis Rommedahl er færdig i Olympiakos.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk kunne allerede tilbage i februar måned fortælle, at Olympiakos vil gøre alt, hvad der står i deres magt, for at slippe af med Dennis Rommedahl denne sommer. Den danske hurtigløber er ikke en del af manager Ernesto Valverdes langsigtede planer.

Sidenhen blev der meget stille omkring Dennis Rommedahls fremtid, men rigtig meget tyder på, at den er go' nok. Dennis Rommedahl er en færdig mand i Grækenland. Sporten.dk erfarer ligesom tipsbladet.dk, at landsholdsspilleren ikke har en fremtid i den græske mesterklub. Rommedahl passer ganske enkelt ikke ind.

- De er i gang med en større udrensning hernede, og Rommedahl er i bunken med spillere, de gerne vil af med. Han har ikke været en god spiller for klubben. Han er dygtig og hurtig, men ikke den type, de vil bruge hernede. Men det er også helt skørt at have så mange spillere, siger Polydoros Papadopoulos, der er journalist på den græske sportsavis Gazzetta, til sporten.dk.

Hovedpersonen selv kender dog ikke noget til det faktum, at man hellere ser hans hæl end hans tå i Olympiakos.

- Vi er jo glade for at være hernede, og jeg har ikke hørt noget fra klubben om, at de ikke vil have mig. Nu er jeg selvfølgelig også først lige kommet tilbage fra ferie, men jeg går da ud fra, at jeg er en del af truppen til den kommende sæson. Det er jeg jo nødt til, lyder det fra Dennis Rommedahl.

Danskeren fik ikke ret meget spilletid for Olympiakos forrige sæson, men grækerne klarede sig nu også fint nok uden Rommedahl på holdkortet. Det lykkedes nemlig klubben at sikre sig sit mesterskab nummer 38.