• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga clbold.dk

Officielt: Bayern lejer kroatisk stjernespiller i Inter

Foto: Getty Images

Ivan Perisic skifter fra Inter til FC Bayern München på en lejeaftale i hele den kommende sæson. Det bekræfter den tyske klub på sin hjemmeside.

Af clbold.dk

Siden Antonio Conte kom til roret i Inter denne sommer, har det været svært for den kroatiske kantspiller at tilkæmpe sig en startplads på holdet. Den italienske træner har da også fra start af sagt, at han havde svært ved at få Perisic til at passe ind i sit system. 

Derfor har kroaten længe været rygtet væk fra italienerne, og nu har han endelig fundet en ny klub at tørne ud for. FC Bayern München har nemlig offentliggjort, at de har lejet Ivan Perisic i hele den kommende sæson. Det skriver de i en meddelse på deres hjemmeside. 

Ivan Perisic har tidligere spillet i Bundesligaen, hvor han har tørnet ud for både Borussia Dortmund og Wolfsburg. Nu kan han så se frem til at spille for de tyske mestre, og det glæder han sig til. 

- Jeg er meget glad for at være tilbage i Tyskland. Bayern er en af de største klubber i Europa. Vi vil ud at angribe - ikke kun i Bundesligaen og pokalturneringen, men også Champions League, siger han ifølge klubbens hjemmeside.

FC Bayern München oplyser i øvrigt, at aftalen indkluderer en option, der giver dem mulighed for at hente Ivan Perisic på en permanent aftale.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.