2016-01-22 20:56
Foto: Screendump

Zenits Hulk kan måske blive professionel indenfor en anden sportsgren, hvis han en dag skulle droppe fodbolden. Kampsport er i hvert fald oplagt efter hans angreb på Artem Dzyuba.

Der er nok ikke mange, der har lyst til at møde Zenits brasilianske offensivspiller Hulk i en mørk gyde sent om natten. Hvis der stadig er nogle tilbage, der ikke frygter ham, så bør man se godt med her.

Det gælder selvfølgelig også alle de Brøndbyspillere, der senere i denne opstartsperiode frem mod forårssæsonen skal møde Zenit St. Petersburg ved Algarve Cup. Zenit er i øjeblikket i Doha for at kunne træne under lidt blidere forhold end den russiske, som er ret hård nu.

Her kunne det se ud som om, at Hulk mente, at der skete for lidt til træning. Derfor gik han hen mod holdkammeraten Artem Dzyuba, der sad i græsset, sparkede en bold ind i ryggen på ham og begyndte derefter at tage brydetag.

Det fortsatte indtil, træner Andre Villas-Boas kom hen og stoppede de to kamphaner ved at sprøjte vand i hovedet på dem begge. Derefter blev der fundet en vinder af brydekampen, som blev Hulk.

Fodboldkarrieren er måske heller ikke helt blevet til det, som Hulk var udråbt til for nogle år siden. Måske er han bedre i Ultimate Fightning?

SENESTE NYT...
OP | NED