Se målene: Fremragende scoring fra Osasuna i Sociedad-sejr
2016-01-31 09:18

Victor Valdes debuterede med sejr for sin nye klub Standard Liege, og sendte efterfølgende en stikpille til United på Twitter.

Det skabte debat, da Victor Valdes blev hentet til Manchester United. Den tidligere FC Barcelona-keeper var ikke meldt mange chancer, og har da også været helt ude i kulden i den engelske klub. Et faktum der har irriteret den spanske keeper, der flere gange har brokket sig højlydt gennem medierne. I sidste weekend kunne Valdes dog juble, da han blev udlejet til Belgien og Standard Liege. 

Her var der lørdag debut, og Victor Valdes lagde ud med clean sheet og flere gode redninger i 2-0 sejren over Leuven. Kampen skabte stor glæde hos hovedpersonen selv, der efterfølgende gik til tasterne for at glæde sig på Twitter. 

Her var der dog også plads til en stikpille til Manchester United; 

- Rigtig glad for min første sejr med Standard Liege efter at have arbejdet helt alene i otte måneder. Mange tak til Standard Liege-tilhængerne, skriver Victor Valdes. 

Victor Valdes er 34 år, og havde sin storhedstid fra 2002 til 2014 i FC Barcelona. Året efter skiftede han til Manchester United, hvor opholdet dog ikke ligefrem har været optimalt for den tidligere spanske landsholdsmålmand. 

SENESTE NYT...
OP | NED